Kdor obvlada svoje misli, obvlada svoje življenje. (dr. Eva Škobalj)

Introvizija je izobraževalno-svetovalni center, ki že s svojim imenom napeljuje na pogled od znotraj, na pogled, ki razkriva, kaj krmili naše misli, naše vedenje in posledično naše odnose. V našem centru ponujamo programe, ki posameznikom ali podjetjem omogočajo razviti svoje potenciale in doseči zastavljene cilje.

Naša posebnost so programi za šole in vrtce, ki so namenjeni tako pedagogom, vzgojiteljem, mladostnikom kot staršem. Programi so sestavljeni po visokih mednarodnih standardih in pokrivajo različne teme s področja vzgoje in izobraževanja ter jih je mogoče prilagoditi potrebam naročnika.

Pri sestavi in izvedbi programov sodelujemo z vrhunskimi strokovnjaki ter mednarodno certificiranimi trenerji NLP z različnih področij – zdravstva, podjetništva, športa, izobraževanja. Raznolike delavnice in programe, ki jih pripravljamo, združujeta ista želja in cilj – ustvariti lepše, bolj harmonično in izpolnjeno življenje.

 

Center vodi Jana Pertot Tomažič, prof. slovenščine ter mednarodno certificiran NLP Trener in NLP Coach Praktik (INLPTA). Opravila je tudi izobraževanje za coaching po metodi Points of You. Ima bogate izkušnje s poučevanjem na različnih stopnjah izobraževanja. Kot recenzent, predavatelj, moderator ter član programskega odbora že vrsto let aktivno sodeluje na domačih in mednarodnih konferencah za učitelje ter za različne ustanove pripravlja izobraževanja na teme učinkovite komunikacije, učenja, javnega nastopanja in obvladovanja stresa s pomočjo NLP orodij.

 

Partnerji

Maja Tuškej NLP life coachMaja Tuškej je magistrica splošnega kadrovskega managementa ter mednarodno certificirana NLP trenerka, Life coach, predavateljica in imetnica licence za izvajanje psihometričnih testiranj PXT. Ima več kot 25 let delovnih izkušenj s področja kadrov in organizacije. Številne izkušnje iz preteklosti in stalno pridobivanje aktualnih znanj pozitivne psihologije in nevrolingvističnega programiranja (NLP) dajejo močan okvir njenemu delu. Njena specialnost je izvajanje delavnic na način, da udeleženci dobijo lastno izkušnjo skozi praktično delo, to pa je pogoj za spreminjanje in osebno rast.